UE Alcúdia Mallorca Toppfotball Alcúdia Futsal CE Campanet Juventud Ca'n Picafort CD Murense Muro Futsal Pollença i Port FC UE Poblense Atlhètic Uyalfas Margaritense Atlètic
logo mallorca nord futbol

Tota la informació futbolística del Nord de Mallorca

Resultats 2017-2018

Blog Miguel Sánchez

Futbolísticament alguna cosa s’està fent bé a Pollença.

03/01/2019 - 16:00

En primer lloc els vull desitjar un bon any 2019 a tothom i em permetreu dedicar al meu poble la primera entrada d’aquest blog.

Si demaneu als aficionats i pares dels jugadors del futbol base del l’actual Pollença i Port molt d’ells us asseguraran que tot es un desastre de dimensions bíbliques, alguns amb motius no tot s’ha fet bé, altres encara no han digerit la fusió entre els dos clubs, que alguns varen veure innecessària però no varen aportar res quan les dificultats es varen fer infranquejables.

El cert és que la fusió del Pollença CF i el Port de Pollença CF no està donant els resultats desitjats, O sí? Si fem una ullada ràpida pels principals clubs de la comarca podem veure pollencins a totes les categories principals ja s’hagin format a no als clubs o clubs pollencins, això demostra que no tot s’està fent malament.

En resum si tot l’esforç que es dedica a destruir es dediques a construir un altre “gall cantaria a aquest poble”.

Etiqueta: Pollença